IK ZIT ER HELEMAAL DOORHEEN!?!

Goedenavond trouwe lieve mari-nions! Even een korte update van mij..

Zoals je vast niet gemerkt hebt is het al een poosje stil op de site. Zelf heb ik niet het gevoel dat ik me hier voor moet verantwoorden, zoals veel vloggers dat wel hebben. Maar mijn agency zegt dat het wel een goed plan is omdat ik anders teveel volgers verlies.

Het begon enkele weken geleden, toen ik het maken van samenvattingen steeds meer als een taak begon te voelen, dan een leuke creatieve hobby. Ik had het gevoel dat ik meer bezig was te bedenken wat anderen leuk zouden vinden, dan wat ik zelf leuk vind. Alsof ik was gevangen in het format dat ik in de loop van de maanden heb gecrëerd (had ik al verteld dat ik een van de eerste massa-samenvatters was?). Als ik diep van binnen keek merkte ik dat als ik hiermee door zou gaan er niet gelukkiger van zou worden. De beslissing was gemaakt. Ik had tijd nodig om tot mezelf te komen. Om te kijken wat IK nu echt wil.

Dit is:

A. Massa die zich verslikt van opluchting dat de samenvattingen lijken te stoppen
B. Een nies die niet wil komen
C. Demonstratie van een 3-second-blowjob waarbij je net op tijd stopt voordat hij in je mond komt

[wp_ad_camp_1]
(Ik ben zielig, geef geld!)

Maar misschien is het gewoon beter om de waarheid te vertellen, dat ik gewoon even Massa-moe was. Dat ik House of cards season 5 nog nog wilde inhalen en dat 13 reasons why indrukwekkender was dan de hoeveelheid knoflook die er bij de Foefs in een week doorheen gaat. Dat ik gewoon even tijd wilde besteden aan andere dingen. Ook heb ik teveel tijd besteed aan vlogs kijken van hoe Zoella en Alfie hun nieuwe mansion betrokken. Die waren geweldig, het was alsof je home alone zat te kijken, maar dan zonder de inbrekers. 2 kinderen met al het geld in de wereld die alleen in een gigantisch huis doen wat ze willen.

Goodnight sweet prince

Het onderbreken van het maken van de samenvattingen had ook een tweede, meer basale reden. Ik zat vuistdiep in het maken van een samenvatting van de vrijgezellenparty/wedding toen mijn Macbook er ineens mee ophield. Sommige zullen het toeval noemen, anderen karma, maar ik noem het gewoon een kapot moederbord. Maar aangezien ik niets van tegenslagen gewend ben in het leven was een kapotte laptop en een half verloren samenvatting al genoeg om even de handdoek in te ring te gooien.

Maar Mari, dan koop je toch een nieuwe? .. Wie denk je dat ik ben.. Massa?

Het was mijn Macbook Pro uit 2008. Na 9 jaar trouwe dienst heeft hij (het is een hij) het loodje gelegd. Eigenlijk wil ik nog een verhaal ophangen over hoe oude Macbooks zoveel beter zijn dan de recente, maar dat zal ik jullie besparen. Inmiddels heb ik uit China een refurbished moederbord op de kop kunnen tikken, en ga ik ze binnenkort vervangen als laatste poging hem weer tot leven te wekken. Wish me luck (of geef gewoon geld voor een nieuwe).

[wp_ad_camp_2]
(Macbooks zijn duur)

Maar Mari, je typt dit artikel toch niet van je phone? Nee tuurlijk niet gek. Ik heb nog een gewone Mac mini, maar als ik daar de samenvattingen op ga maken zie ik m’n partner ’s avonds helemaal niet meer.

Supergeheim project

Om jullie niet helemaal in mineur achter te laten heb ik ook nog goed nieuws. Ik ben in de afgelopen periode bezig geweest om een eigen boek te schrijven aan een nieuw project. Ik ben echt superexcited hierover! Maar ik baal echt zo dat ik jullie hier nog niets over mag vertellen!

Ow wacht. Ik ben slaaf van geld, dus ik kan het gewoon wel vertellen! Het is een soundboard. Vol foef geluiden. Aan jullie, sympathieke behulpzame lezers dus de volgende vraag:

Heb je een soundbite of een woord van de Foefs die je graag terug zou willen zien horen mail deze dan even. Gebruik het contact formulier (anoniem) of gooi het in de comments hieronder.

Het zou vooral handig zijn als je even aangeeft in welke vlog (en rond welke tijd) dit te horen is. Dat scheelt me al de helft van het werk! Ik ben bijvoorbeeld nog op zoek naar wanneer ze “schhtiiekkkz” zegt.

Weltrusten!