Samenvatting Vloggloss 998 – Geheime (grote) boodschap?!

Ik denk dat ik eindelijk een geheim bericht uit een vlog ontcijferd heb. Zet de tune van X-files aan en puzzel mee!

Log gloss

Tu-dududun… tun tun… Het geheime bericht wat ik uit de intro heb is “Log loss”. Het verliezen van een log. Een log, is Verenigdestaatisch voor boomstam. Maar wordt ook vaak gebruikt als eufemisme voor een menselijk uitwerpsel van behoorlijke afmetingen (“dropping a log“). En dat is precies waar deze vlog over gaat.

Maar laten we beginnen bij het begin. Nouja, het begin. Ergens halverwege de middag is een betere aanduiding.

Gooeeieeeemorgggen

“Goeiemooorgen, het is vrijdag, en wij zijn wakker!” Ze zijn de vorige avond een kijkster tegengekomen en hebben daarna heel de avond met haar en haar vriend gefeest. Het was ‘echt Meeeeeegaaa’ gezellig. Ik zal me deze samenvatting wat proberen te gedragen, dus begin ik niet weer over mijn swinger theorie.

Regen in vegas

Het plan was om vandaag naar een Puhll Partheej gaan, maar het is keihard aan het regenen. Dus dat kan niet want anders wordt je nat. Dus besluiten de Foefs nog wat tijd door te brengen op de kamer.

*knip*

Het is inmiddels kwart over 3 en ze hebben wat kleren aangetrokken om toch een poging te wagen voor de Pooohl Purtee.

5.. 1-2-3-4-5!

M: “5! 5 dagen dat ik nog niet heb moeten poepen.. tonight’s the night.. ik voel het..”
(Dit zei Massa niet, maar dit past beter in m’n verhaal)

Massa legt uit dat Grekko zijn handen niet helemaal stil kan houden, en daardoor zie je sommige shots trillend (zoals in de Let’s get glam with me). Ze zegt dat het cute is, maar geeft verder niet aan of dit een medische oorzaak heeft, of dat dit gewoon afkickverschijnselen van streetfighter zijn.

Ze verteld verder dat ze weet dat er stabilisatoren zijn, maar “die WEIGER ik gewoon mee te nemen op vakantie. dan denk ik echt nee, NEE!” – Ok. Wist niet dat je boos werd.

Maar mocht mijn theorie dat Grekko een robot is nou waar zijn, dan raad ik haar aan om te kijken of er een software upgrade is voor de stabilisatie.

Puuuuhl Partheeeh

Het is tijd voor de Pullll parteeeh zoals ze hem zelf noemen. Geen idee wat er daar getrokken wordt, maar je moet er blijkbaar in badkleding naartoe.

Broodtrommel

Waarom draagt Grekko een heuptasje op zijn rug? En waarom neemt hij zijn broodtrommel er in mee?

*knip*

Ze zijn weer terug van de Puuel Parjee, maar de camera was niet mee, dus helaas zullen we nooit weten wat het nou precies was.

[wp_ad_camp_1]
Ik wil ook naar Vegas!

Het is inmiddels 8 uur en ze zijn klaar om weer naar buiten te gaan, op zoek naar eten. Ik heb in deze vlog eigenlijk het schranzen gemist. Ik heb geen heftig pancake ontbijt gezien of iets dergelijks. Zouden ze een balansdag (met elkaar) aan het houden zijn?

M: “Jah het is even een dag met weinig vloggen, sorry!”

Wat is die look die ze geeft? Na bijna 1000 vlogs denk je toch wel alle gezichtsuitdrukkingen van haar te kennen, maar ‘wat is deze?!’

Miami PI

Grekko gaat verkleed als een soort Miami Vice meets Magnum PI cop inclusief zo’n wapenholster voor onder je oksel.

The real kroket

Zonnige Kroket

Superdeluxor

Ze lopen in het Luxor hotel rond.

Superboeiend feitje om indruk te maken op je collega’s (of zodat ze je nog irritanter gaan vinden):
In de top van het Luxor hotel, dat gevormd is naar een pyramide, staat bovenin een licht installatie die een hele felle lichtstraal vormt. Zo sterk dat het door piloten zelfs gebruikt wordt als officieel navigatie punt (nouja, s’nachts dan). Maar wist je ook dat door die extreme felle lampen (en de warmte daarvan) vele insecten worden aangetrokken. Op hun beurt trekken die weer vleermuizen aan die de insecten eten, en daardoor komen er ook uilen kijken die weer vleermuizen eten. een heel ecosysteem dus.

Superdeluxor 2

Ik kan me overigens niet aan het idee onttrekken dat mensen het niet heel erg waarderen als je ze filmt in Vegas.

Waarschuwing voor lokale mistbanken.

Mascha bewonderd de classy lichtdecoratie. Zou wel aardig staan in hun hal.

Inmiddels zijn ze bij de Bubblegum (??) gearriveerd om te lunchen dineren.
Na de bestelling te hebben geplaatst verzinkt Grekko in gedachten. Hij probeert zich te herinneren wat hij de afgelopen dagen heeft gegeten, en wanneer de laatste keer was dat hij gefecaliseerd heeft.

Aha! Ik zie net een beeld van de tafel met een logo erop. Het kwartje valt nu bij me, het is Bubba Gump, niet Bubble Gum. Best slecht van mezelf.

Biertje?

Terwijl Grekko zich wat moed indrinkt voor de maaltijd begint Massa over naar Vegas gaan met kinderen: “bij tienerkinderen zou je kunnen zeggen: OK, we gaan samen lekker uit eten, en op een gegeven moment is het, OK, wij gaan nu uit..” (en de kinderen mogen dan nog zelf in het hotel blijven en naar bed gaan).

Moet je de morning after maar eens inbeelden. Dat je nog in een comateuze toestand op bed ligt te stinken en langzaam steeds begint te ontwaken. Dat er door, de bonzende waas die je hoofd is, steeds scherpere geluiden en licht binnen komen. Dat je denkt dat het hotel instort omdat je bed beweegt en je gegil hoort. Maar dat het je kinderen zijn die al lekker op je bed aan’t springen zijn terwijl je probeert je $3 shrimp cocktail en de net iets te goedkope margeritas binnen te houden op het bouncende bed.

Goed idee Mas! Ik zou het over een paar jaar graag eens in de praktijk in jullie vlogs zien.

[wp_ad_camp_2]
Ik wil ook wel eens uit eten kunnen gaan!

Vega Schmega

De bestelling is er, en Massa krijgt een vega-champignon-burger voor haar neer geflikkerd.

Terwijl Grekko zich al als een soort piraat gestort heeft op zijn fav: de coconut shrimp.

Harr! har!

*5 minuten later*

uuuuh

Massa: “Huuuuuhhhhhhh”

Uuuuuuh

De foefs after sex dinner faces.

*5 minuten later*

Bubba Gump was blijkbaar net het zetje wat de darmen nodig hadden om te zeggen: “en nou is het genoeg”.
De foefs haasten zich door de gangen van het hotel naar de hotelkamer omdat ze het niet meer houden..

*5 minuten later*

After sex poopy face

Massa ligt nog half bezweet uit te puffen van het afscheid nemen van haar log terwijl Grekko nu in haar schijtlucht zijn opgespaarde USA haute cuisine in de vorm van bruine boomstammetjes richting het rioolsysteem van Vegas stuurt.

Weltrusten, en een goede stoelgang!


Bron: Amerika honeymoon dag 18 – ’s Avonds buiten wandelen in Vegas | Vloggloss 998 (YouTube)