Samenvatting Vloggloss 979 – Dansen met de vrouw van de broer van mijn man

“Goeiieemooorgen het is zondag. wij zijn wakker. Grekko bovenop mij zoals altijd..”

“Grekko bovenop mij”? Ik bedoelde natuurlijk “Siem bovenop mij”. Maar anders had je niet zo snel doorgeklikt.

De Foefs ontwaken. Massa knuffelt met Siem, en Grekko kijkt op zijn foon naar EVO (of IVO?) of in ieder geval iets van een game event wat online te volgen is vanuit Las Vegas en waarvan hij baalt dat hij er net niet is omdat ze dinsdag pas hun honeymoon in Vegas starten. Duh ruh aah maa.

Massa verteld daarna wat ze die dag gaan doen. Dingetjes opruimen en werken. Mijn aandacht gaat echter meer uit naar Siem die Massa met een sinistere blik blijft aanstaren die alleen maar iets kan betekenen als: “one of these days Massa.. one of these days…”

Op een meer positieve noot. Massa’s haar zit erg goed wanneer ze half de trap af dondert.

Ze praat sneller dan dat ze de trap afkomt en er is echt geen touw aan vast te knopen. Eets over op tijd inchecken voor businessclass 24 of 48 uur van te voren. Ze besluiten een wekker te zetten voor 1 uur de volgende dag.

Dat is op zich geen overbodige luxe want het is inmiddels namelijk al half 1 wanneer ze de trap afkomt.
Nu hoor ik jullie denken: “die slapen lekker uit de laatste dagen!” Neehee. Dit is met voorbedachte raden. Ze willen hun verschoven bioritme, wat ze hebben overgehouden aan het nexit festival, in stand houden. Op die manier verwachten ze minder last te hebben van de jet lag richting Amerika.

Ik verwacht dat dit ongeveer net zo goed gaat werken als de veelgehoorde theorie van het lift-springen. Wanneer je in een losgebroken vallende lift omlaag suist, en je vlak voordat de lift de grond raakt even omhoog springt, zul je geen last hebben van de val.

Hmm.. Foef heeft voor ontbijt gezorgd. Het lijkt een beetje op het egeltje (of wat er van over was) wat ik vanmorgen op de weg zag liggen. Smakelijk.

Tijd voor wat verdekte spon. Massa streept in haar massaplanner ©. dingen af die ze gedaan heeft deze week. Zoals een festival, maar ook Rutger & Thomas. Ik ga niet eens meer beginnen over de swinger conspiracies.

Oja, deze kwam ook nog voorbij bij m’n aanbevolen. Het is een meisje. Scheelt je ook 30 minuten van je leven.

Massa gaat zich opmaken en draagt iets wat nog het meest op zo’n honden bodywarmer lijkt.

Het is iets van Onepiece. Bestaat dat bedrijf nog? En wat is er ooit met Sjimmieboi gebeurt?

Ze draagt zo te zien nog een festival bandje van het Nexit festival (#uitgenodigd).

Je hebt 2 soorten mensen: Mensen die nog een beetje in de vibe van het festival zitten en daarom voor zichzelf het bandje aanhouden. En je hebt ‘die andere’ mensen.

Die mensen die het dragen en net zo lang wachten tot ze je een keer naar hun bandje zien kijken, zodat ze (vinden dat) een reden hebben om allerlei “haha je had erbij moeten zijn” verhalen gaan vertellen over dat festival waar je echt zooo niet op zat te wachten.

Die mensen.. Ga kapot.

[wp_ad_camp_1]
(Nieuwe Macbook here I come!)

Massa: “Soms.. als je niet oplet.. heb je echt zo’n grijs stuk van droogshampoo!”

Uhm.. nee?

Ze heeft zich verder opgemaakt en houdt zich nu bezig met de volgende existensieele vraag: Is mijne ene wenkbrauw groter dan de ander?

Ze heeft haar wenkbrauwen inmiddels “aangepakt” en ik zie echt geen kont verschil. Mis ik hiervoor bepaalde genen, of moet ik toch voor een nieuwe Macbook pro met retina display gaan om dit te zien?

Massa: “Ik ben geobsedeerd met beautydingen.. echt..”

Zou een goede tagline zijn voor een blog over beautydingen. Misschien niet eens een gek idee, dat ze een soort blog daarover begint, met bijvoorbeeld reviews over beutydingen, of hoe je dingen aanbrengt.

Massa wordt naar beneden geroepen door Foef.

Grekko: “Ok.. Foefje. Ga zitten zoals we zo gaan zitten met spelen”

Masa: “Wie ben ik? Wie weet wie ik ben?”

Wat de werkelijke neuk kijk ik naar?

Als je deze scene en teksten lostrekt denk je echt dat je naar een performance van iemand van de kunst/dans academie aan het kijken bent. Je weet wel, dat een vriend(in) je meevraagt naar zoiets van hun opleiding, maar je al spijt hebt als je de O van OK hebt uitgesproken.

Vakantie doe opdrachten:

1. Zoek Manies
2. Zoek de beveiligingscamera
3. Zoek degene die verantwoordelijk is voor het compleet uit de hand lopen de inrichting die zo rustig was opgezet door FernLuvvahs

Bonus: Zoek een technische/esthetische reden voor het niet in het midden van de muur plaatsen van de (licht)schakelaars rechts van de deur.

[wp_ad_camp_2]
(Of mail gewoon even als je bij Apple werkt en die 17% korting krijgt!)

Inmiddels is het half 5.

Masa: “Ik ga heel even wat lunch maken”

Hmm.. Dit zit er wel lekker uit eigenlijk!

Het is weer even geleden, maar daar is ie weer! Een timelapse! Ditmaal van het vullen van de MassaPlannah © voor de Honeymoon. Wist je trouwens waar de naam honeymoon vandaan komt? Ik ook niet, maar ik weet wel dat je het nu gaat Googlen. Dus hier alvast de link.

Superhandig om alle afspraken uit je telefoon in je planner te zetten zodat je dat boekwerk heel je vakantie mee kan sjouwen.

En mijn favoriet staat ook weer op de lijst van vakantiedingen. Namelijk, het.. stekkerding!

Nu weet ik dat Universele-reisadapter niet zo lekker bekt. Maar toch.

Inmiddels zijn Steef en Lizette gearriveerd. Gelukkig heeft een van de broers een petje op zodat ik ze uit elkaar kan houden.

M: “We zijn bij een nieuw restaurant, en het is echt heel cool. Je kan er onbeperkt eten”

De tent heet BARN47. Op zich best een slimme naam voor een vreetschuur. Barn betekend schuur, en 47 zal de gemiddelde levensverwachting zijn voor mensen die er wekelijks eten.

Enkele uren later we treffen Massa thuis zittend op de grond aan. Uitbuikend. M: “Wij hebben Zoo veel gegeten net.., dan zit je en dan .. aaaah!”

Ook Lisette zit op de vloer uit te buiken en lijkt net over haar nek te zijn gegaan in een roze bak. Gelukkig blijkt later dat dit een bak is waar ze gratis spulletjes uit mag uitzoeken van Massa.

Even later dacht ik dat Lisette alsnog niet goed was geworden en aan de rand van het bad hing. Dit was echter niet om over te geven, maar om aura’s te lezen.

M: “We zitten aura’s te lezen. Ik moet zeggen, soms kan ik dat wel zien”

Mensen. Ik verzin.. dit.. niet.

Ik heb geen idee wat ze precies verwachten. Maar als je lang genoeg in badkamer schoonmaakmiddel geur zit en in de weerkaatsing van halogeenspotjes op een bad blijft kijken dan zul je vast wel wat kleurtjes gaan zien.

Oja, hiervoor zat nog een hele scene waarbij ze aan het dansen en spelen waren op de wii nieuwe-nintendo-met-blauw-en-rood. Maar daar wil ik niks van laten zien omdat het zo duidelijk was dat ze wisten dat ze gefilmd werden.

Het is half 3. Ze zijn weg. De Foefs blijven nog even op om in het Amerika ritme te komen. Grekko zit nog steeds vastgelijmd aan zijn telefoon IVO/EVO te checken met zijn nieuwe VVD bril en noemt de lijst op van alle fighting games die ze streamen..

boooring..!

Het is inmiddels 3 uur. Shit wordt steeds vager.

M: “Jongens, het is 10 voor 5, ik heb zitten editen.”

Dat zullen wel kwalitatieve hoogstandjes worden rond dat tijdstip.

Wel hardcore dat ze hun verstoorde slaapritme gewoon doorzetten. Of al deze inspanning ook echt de moeite waard zal zijn zullen we snel genoeg zijn in de volgende vlogs: FOEFS GO USA HUNNIEMOEN!

Ik ga in de tussentijd kijken of ik mijn eigen slaapritme en leven in het algemeen nog kan fixen.

Weltrusten!


Bron: Dansen met mijn schoonzus | Vloggloss 979 (YouTube)