Samenvatting Vloggloss 868 – Alles hier is tempo

“Goeeiemorgen, het is maandag en wij zijn wakker, wij hebben vandaag als eerst DJ les en verder wel een paar dingetjes die we moeten doen want het is maandag dus dan gaan we altijd een beetje de errands doen.

Zoals hierboven vermeld maken de Foefs zich klaar om naar DJ-les te gaan. Een cursus die Massa cadeau heeft gedaan aan Foef voor zijn verjaardag. Massa heeft zichzelf ook gelijk opgegeven omdat:

A. Ze onafscheidelijk is van haar Foef
B. Een nieuwe extra inkomstenbron ziet om af en toe wat bij te DJ’en
C. Ze zich anders verveelt op een maandag
D. Massa: “Ik vind dat je niet te oud bent om te leren toch?”
E. Als Monica het kan..

Oplossing: Antwoord D (ik wilde het antwoord eigenlijk gespiegeld zetten zoals in de Donald Duck vroeger, maar dat was teveel moeite)

Maar eerst even lekker in een doos grijpen. Aangezien ze altijd met rechts haar camera vasthoudt en met links ontelbaar vaak dingen grijpt en aanraakt lijkt het me dat ze links steeds meer ontwikkeld. Nog even vloggen en ze raakt nog linkshandig. Edit: Ik hoor net dat ze linkshandig is. Laat maar..

Persoonlijk vertrouw ik geen koffiezet-apparaat die lijkt op MRI-scanner.

Daarna is het tijd voor plamuren. Ze heeft geeft aan een “soort vitamine C kuurtje” te doen voor haar huid. Ze heeft het idee dat haar poriëen groter worden naarmate ze ouder wordt. Marie-Factcheck: Dat lijkt te kloppen..

[wp_ad_camp_1]
(advertentie die je blijft achtervolgen)

De Foefs crossen naar Amsterdam. Helaas zien we niets van de DJ cursus zelf, maar volgens de Foefs is het erg leuk. Aangezien DJ’en anno 2017 al helemaal geen kont meer voorstelt wordt het grootste gedeelte van de lessen gespendeerd aan het instuderen van hun signature DJ moves. Je weet wel, de move die DJ’s maken als ze de beat laten droppen.

Massa gaat voor een subtiele: “hierkomtie!hierkomtie!”

Terwijl Grekko’s move meer een Flappy Bird lijkt.

Massa is helemaal in haar nopjes met haar DJ-Foefje en trekt een toepasselijk Laura Ponticorvo-face.

Daarna dumpen ze oude (nouja, oude) spullen bij de kringloop en gaan ze nog even schransen bij de foodhallen. Ik bespaar jullie de beelden.

Paniek in de parkeergarage! Maar wat zien ze?!

Grekko geeft snel de autosleutels af aan Mas, en de scene stopt. Ons rest enkel een mysterie.

[wp_ad_camp_2]
(advertentie)

Eenmaal thuis duikt Massa in bed voor een dutje, ze is “zoooo moeeee”.

Veel rust krijgt ze echter niet, want ze krijgt van Grekko wat in haar gezicht geslingert. Niet letterlijk zoals de bovenstaande afbeelding insueert, maar verbaal. Hij praat iets nog lijziger dan normaal, maar dat komt omdat hij zowel een Tramadol als een Diazepam heeft gepopt. Helaas werken deze niet goed genoeg om de pijn te onderdrukken.

G: hoi, dus ik denk dat ik weet wat het is wat ik met mn rug heb
M: Mjah..
G: want het is dus spit he, dus dat is dat je door je rug gaat


(Massa probeert onopvallend haar vinger in haar oor te doen maar het werkt niet)

G: ik heb natuurlijk m’n hernia dat steekt uit
G: maar spit dat je door je rug gaat is een scheurtje in dat stukje hernia zegmaar, dat tussenweefsel
M: jah.. (sluit ogen nog eens)
G: dus ik denk dat daar een scheurtje in is gekomen en misschien gaat dat dus nog meer uitsteken
G: en het komt gewoon omdat ik vorige week gewoon niet genoeg gesport heb
G: Ik heb gewoon geen tijd gehad

*Marie twitched*

G: En ik ga nou gewoon voortaan als ik heel veel werk te doen heb, ga ik gewoon zeggen dit ga ik niet doen, ik ga sporten.

Goed dat hij zijn grenzen aangeeft bij zijn leidinggevende. Ook al overvalt hij haar een beetje ermee omdat ze nog half slaapt. Massa zelf lijkt er niet zo heel happy mee. Zal ze dan weer zelf de vlogs moeten editen?

Wat Grekko heeft is ernstig en kut. De continue pijn, maar vooral ook het lastige dat de artsen aangeven dat ze niks gaan doen en je het eigenlijk zelf maar een beetje moet uitzoeken.

Echter trek ik één ding wel erg moeilijk. Dat hij geen tijd zou hebben gehad.
Natuurlijk, de vlogs zijn altijd maar een deel van iemands dag. Maar je vraagt je af. Is het echt de beschikbare tijd? Of zijn het toch de prioriteiten.. Laten we de afgelopen week eens bekijken..

Zondag (vg 867)


Wel tijd om zijn nieuwe schatje te wiegen..

Zaterdag (vg 866)

Grekko doet gym-oefingen – Duimpje omhoog!

Maar ligt om half 4 ’s nachts ook nog te gamen – Duimpje omlaag!

Vrijdag (vg 865)

De hele dag in Amsterdam klaarmaken voor boekenbal en natuurlijk het bal zelf. Zou hij dit als werk zien? Het lijkt me niet dat je hier voor je plezier mee naartoe gaat.

Donderdag (vg 864)

De hele ochtend bezig Manies te vangen. Verder is Foef “grumpy” volgens Mas. ’s avonds gaan ze naar Millers (nieuwe opening ofzo) en moet er ook nog geshopped worden. Foef staart voor zich uit.

Wat zouden jullie werk vinden van deze dag?

Woensdag (vg 863)

Grekko komt pas s’avonds in de vlog in beeld. Hij zit dan aan een laptop, maar doet eerst nog een troll unboxing van de trouwringen (het shot stopt als je de ringen bijna ziet).

Robot-fingers-unboxing

Dinsdag (vg 862)

Foefje is jarig, ze gaan naar een event in Amsterdam waar Grekko een “jenervertjuuuuh” drinkt. Daarna uiteraard weer schransen bij de foodhallen, en ’s avonds is het feest.

Maandag (vg 861)

Ze gaan samen naar de sportschool! – Duipmje omhoog

En ’s middags probeert Grekko nog wat gothic snapchat filters


Het punt wat ik dus probeerde te maken: Iets over zeggen dat je geen tijd hebt, maar tegelijkertijd ook een soort parallel proberen trekken met scheidslijn tussen wat je als prive, en wat als werk ziet. En blah blah blah.. *rant rant*. Misschien kom ik hier nog eens op terug, maar nu niet, want het is half 12 en ik moet morgen wel vroeg opstaan om m’n baas tevreden te houden.

Weltruuuuusten!


Bron: Naar de kringloop | Vloggloss 868 (Youtube)