Samenvatting Vloggloss 707 – Half werk

“Goeeeiemorgen!”” Het is maandag. De week is weer begonnen. Niet alleen voor ons normale stervelingen, maar ook voor de Foefs. Grekko gaat ondanks de nare nasleep van de hernia-operatie proberen halve dagen te werken en Massa volgt zijn voorbeeld. Later op de avond heeft ze afgesproken met Hella voor wat ‘lichaamsverzorging’.

De dag begint met thee. In eerste instantie dacht ik dat ze een teen knoflook gebruikte, maar gelukkig blijkt het gember. Knoflookthee, zou het überhaupt bestaan? Ja dus. Yuck.

De volgende gang van het ontbijt bestaat uit leftovers. Ditmaal de afhaal sushi van de avond ervoor. Rauwe vis van een avondje ervoor terwijl je niet weet hoe lang die ervoor ook al eruit heeft gelegen. Ik vind het ‘Rolling the dice’. Aan de kleur kun je het namelijk niet zien, en deze tonijn lijkt een dag later zelfs nog onnatuurlijk roder. Check hier namelijk hoe ze kleurstoffen aan tonijn toevoegen.

Massa kleed zich aan en vertelt wat ze draagt die dag. Eenmaal beneden moet ze het voor Grekko nogmaals vertellen. Hij “liked” het. Gelukkig maar. Ze kunnen vertrekken.

Deze gezichten zien er al meer uit als hoe ik me voel op een maandagochtend in de file.

Massa werkt vandaag ook een (half) dagje bij Grekko op kantoor omdat ze anders maar heen en weer blijft rijden en ze heeft er zin in. Speciaal een screenshot voor alle bezoekers die beginnen te twijfelen of ik alleen maar onflatteuze screenshots neem.

Dis is weer zo’n mooi voorbeeld van de trend in “ik film mezelf terwijl ik nonchalant drink/eet” shots.

Trouwens, even in het algemeen. Is dat met 2 handen vasthouden van je (thee) glas altijd al een dingetje geweest? of zou dat gewoon gedrag zijn wat mensen door reclame’s, insta en RTL hebben overgenomen? Ik kan me uit heel mijn jeugd niemand herinneren die ooit zo dronk. Net als dat ik ook nog nooit iemand werkelijk lachend een salade heb zien eten.

Ze heeft inmiddels een nieuwe roze stift/marker gescoord. Helaas is hij niet “squishy” volgens haar, but it will do.
We mogen het momentje meemaken dat de nieuwe stift ontmaagd wordt. Massa geniet hoorbaar wanneer ze er iets voor het eerst mee highlight.

Massa trekt het niet meer en “valt om van de honger” dus gaat ze even naar de supermarkt in de buurt.
Massa: “ik werk vandaag een lekker half dagje trouwens, dat heb ik met mezelf afgesproken in mijn agenda”
Wauw. Ik zou willen dat ik niet zo’n totale lul tegen mezelf was. Ik moet van mij en m’n agena altijd hele dagen werken *sadface*

De (halve) dag zit er weer op, en Massa vraagt hoe Grekko’s zijn eerste (halve) werkdag heeft doorstaan:

Grekko (hardop mompelend): “MWEEH JUH MJAH!”

Na het droppen van Foef gaat Massa richting Amsterdam om met Hella een verzorgingsdagje te hebben bij Kimmie (?). Kimmie heeft ze een poos terug ontmoet en nodigde haar uit om een keer langs te komen. “Dan krijg je dat van mij, Super lief!”. Uhm, maar: Krijg je de behandeling van haar zelf? Of KRIJG je de behandeling? #Spon. Het blijft lastig.

Verder krijgen we te horen dat Hella Massa op een etentje trakteert, nog voor haar verjaardag. Massa vraagt zich af of dat wel gaat lukken met haar nieuwe vegan-wel-vis-geen-gluten dieet.

De dames genieten van een massagestoel terwijl ze hun nieuwe nagels uitzoeken #keuzestress. Je zou er maar werken, en elke dag gesprekken van klanten aanhoren over welke nagels ze nu weer zullen kiezen. 5 minuten hard op voor- en nadelen opnoemen over iets wat enorm tijdelijk is en wat altijd eindigt in “hmm.. naaah.. ik ga toch voor dees!” (degene die ze het eerst leuk vonden).

Het wordt uiteindelijk “precious ice”.

Hoewel “precious ice” meer klinkt als een look van Zoolander.

In het volgende shot laat Massa Kimmie (of Kim-Lee?) haar promotie praatje doen. De zendtijd van haar staat wel vast, want op het eind lijkt ze nog niet eens uitgesproken terwijl het shot al afgekapt wordt.

Goed, tijd voor het moment-supreme. Om het non-gluten dieet kracht bij te zetten laat Massa (en Hella) zich ook van binnen reinigen (het gevreesde klysma). Op deze manier blijven er geen opgespaarde gluten achter in je darmstelsel.

De daadwerkelijke behandeling blijft ons bespaard. Maar van de ‘after’ foto wordt ik toch best misselijk…

Vooral als ik bedenk dat de 2e-dag-sushi het proces vast heeft bevorderd.

Ook bij Hella liep het goed door. Tijd voor een douche en eten lijkt me..

Ze gaan later die avond bij Le Garage eten, maar nemen in een ander establishment alvast een voorafje.
En gaan daarna weer terug om hun nagels te laten doen bij uh, Kim!

Uiteindelijk belanden ze met zijn drieën bij La Garage. De gangen zien er erg sophisticated uit, maar tegelijk ook erg klein. Nu snap ik de ‘voorafjes’ van Hella en Massa..

Blahblah, naar huis rijden, blah blah gezellig! blah! Super gezellig! blah!

Welterusten!


Bron:
Girly spa time met Hella | Vloggloss 707 (Youtube)