Samenvatting Vloggloss 698: Schoolopdracht

Het is zaterdag, en Massa gaat zich dit weekend focussen op het voltooien van haar boek. Het moet dit weekend “definitief af” zijn.

Eerst maar een groen bakkie pleur om de dag mee te starten.

Grekko wordt lauw vandaag. Hij heeft erg last van zijn rug (ook na de operatie). En zit over z’n kin te wrijven alsof hij Royston Drenthe is

Hij voelt zich ‘kut’. Dit is een van de zeldzame keren dat ik ze kan betrappen op het gebruik van dit soort krachttermen.

Massa laat vol trots Foefs wond zien. “Kijk hoe stoerrr dit eruit ziet!”

Grekko vindt dat hij hier wel wat street cred mee verdient heeft en gooit als bonus een gang sign up. Ik kan er alleen niks uithalen. W U ofzo. WaddUp?

De nieuwe palmboom heeft voor de 7e keer water gehad. Er zit een metertje ingebouwd zodat je weet wanneer hij uitdroogd of verzuipt. “Zou die het niet doen?” vraagt Massa zich af terwijl ze er nog eens tegenaan tikt.

De olievat achtige plantenpot vind ik trouwens wel apart. Een soort Rio-de-Jainero-sloppenwijk meets Xenos-chique.

Na het douchen checkt ze nog eens bij de plant. Of het nou de 7 liter water is, of het praten tegen de plant, het metertje is wonderwel gestegen! Massa: “Jaaah pwiddyplant ik ga jou verzorgen!” Ik hoor de plant stilletjes antwoorden: “kill me now…”

De de nieuwe transparante tafel is ook gearriveerd. Chique.

Ik dacht even dat het een pumpkin-scented condoom was. Maar het is een soort luchtverfrisser. Hoewel ik me nu afvraag of je ook pumpkin spiced condooms hebt. Hmm Google..

Het is in 2014 blijkbaar nogal een ding geweest dat het nooit iets is geworden. Zelfs partijen als de Huffington post hebben er over geschreven.

Massa: “hashtag reallife, de vaatwasser zat al vol”..
De struggle is real in Foef casa.

Volgens Massa vinden Manies en Siem het erg leuk dat de verplaatste plant water krijgt.
Ik vermoed meer dat dit hun “waarom heb je ons kattenkasteel verplaatst?” blik is.

Ze hebben een nieuwe krabpaal besteld van “natuurlijk hout”. Ik heb zelf ook een hekel aan onnatuurlijk hout.

Grekko kan ondanks de pijn gelukkig nog wel wat ontspanning vinden in het gamen. Het ziet er op zich wel recreatief uit in die stoel. #campinglife

Ze heeft een pollepel gekregen van haar moeder (geen spon). Hij is best grappig, maar de verbrande (waarschijnlijk laser gesneden gaatjes) geven het toch iets lugubers. Alsof de ogen eruit zijn gebrand.
Dit doet me denken aan die vrouw met die ooglidcorrectie die na de operatie direct satan’s leger kon versterken (lang verhaal). Hoewel halloween zich weldra zal aandienen zal ik jullie de link en bijbehorende nachtmerries besparen.

De decoratieve cott’nbllz (cotton balls) zijn binnen gekomen. Zijn die dingen nog een ding ja? Of is het inmiddels een soort retro omdat het alweer zo oud is.

[Hier had een foto van het avondeten kunnen staan maar, meh..]

Het best gezond uitziende avondeten wordt genuttigd in menselijke proporties. Gaat de goede kant uit!

In de avond gaat Massa verder aan haar boek. Als Grekko haar wil storen roept ze “Ik zit er in! Ik zit er in! Aaaarhh!” Want dit hele weekend is het “boekboekboek boek boek boekboek boek BOEK!”

Dit voelt weer helemaal als de middelbare school. Flashback naar wanneer ik een hele vakantie had om aan iets te werken, maar het dan uitstelde tot het laatste weekend, en dan vaak nog de laatste avond. Waardoor je een nogal crappy ‘in elkaar geflanst’ spelfoutgevoelig ‘kan er net mee door’ resultaat krijgt. Een beetje de algehele stijl en kwaliteit van dit blog zegmaar.

Ow. De deadline was vrijdag, maar ze heeft het al naar zondagavond verplaatst.

“Boekboekboek..” dus! Of niet? Na enkele minuten is de enorme dwang naar storytelling al weer verdwenen en doet ze research naar zelfreinigende kattenbakken. Maar ze zijn zo duu-huur (190 – 450 euro). De vraag dus aan het publiek, wie kent een spo.. uh mensen die advies kunnen geven hierover!

De duurste kattenbakken lijken trouwens erg op Kenny van south park, of een Russische ruimte module waar ze dieren mee het heelal in schoten. Als ik Manies haar blik soms zie zou ze dit misschien helemaal niet erg vinden.

Anyway.. het is 1 uur. Tijd voor bed!


Bron:
Nieuwe huisdingetjes | Vloggloss 698 (Youtube)