Samenvatting Vloggloss 683 – Andrelon: voor kit en klit

“Goooedemorgen!” roept een Massa waarbij ik twijfel of ze zelfbruiner op heeft of net weer 9 dagen ongedouched onder woestijnzand terugkomt van Bummingham. Het is vrijdag, en het vriendinnenweekend (powered by Andrélon) start vandaag!

Massa heeft inmiddels de bruine smurrie wat van haar afgedouched, en komt op haar gemak naar beneden. Om daar de woonkamer aan te treffen alsof de bankstel onderdelen een conga-line party hebben gehouden. Oja.. de dag ervoor was ze bezig met het nieuwe bankstel en de indeling. Dit is blijkbaar het resultaat..

“f*ck.. die.. sh*t!” denkt ze terwijl ze snel vertrekt..
Ze haalt Tat op om daarna richting de Kempervennen af te reizen voor het vriendinnenweekend (powered by Andrélon). Maar eerst nog even naar de autowasserette. Want, .. geen idee. Misschien is het spon en gebruiken ze in de carwash ook Andrelón voor je auto?

Eenmaal bij de wasserette aangekomen blijkt het geen wasstraat (je auto gaat door de machines heen) maar een wasbox/garage (de machines gaan over je auto heen).

Je gezicht, als je je bedenkt dat je eigenlijk geen idee hebt hoe een carwash werkt..

Het gezicht van je bijrijder als zij merkt dat jij eigenlijk geen idee hebt hoe een carwash werkt..

Het gezicht van de carwash die denkt.. doe maar niet dames..

Tat: *gniffel*

Misschien moet je die interactieve Opel service even bellen..

Hmm lekker.. Gluten-vrije snacks voor onderweg

Inmiddels zijn ze bij de Kempervennen (een Centerparcs ergens richting Eindhoven) aangekomen. Ze haasten zich naar het huisje om zich op te maken en terug naar de receptie te gaan om de gasten voor het vriendinnenweekend (powered by Andrélon) te ontvangen. Maar eerst, een glutenvrije boterham met pindakaas gemaakt van pinda’s die een goed leven hebben gehad.

Hierna racen ze met een versierde golfcart door het park heen terug naar hun huisje. De inner-Maxima komt in Massa naar boven als ze onderweg de bezoekers wuivend begroet.

Dit gaat allemaal goed todat ze vastlopen bij een bruggetje..

Massa: Ok, we staan voor deze brug, ik betwijfel of we er doorheen kunnen.

Doorheen ja? Ik had vroeger altijd een hekel aan Duitse voorzetsels. Massa heeft nog steeds een hekel aan Nederlandse..

Tat: Als het niet kan. dan moeten we achteruit
Massa: Nee.. Tat… serieus.. dit.. nee
Massa: Noo! Straks zakt ie in! Dat ding is vet zwaar!
Tat: Die zakt nieeeet in! Dat gaaat makkeliiijk..

*halverwege de brug*

Massa: Oooww.. dat gaat makkelijk
Massa: OOOW JAA!
Tat: Zie je!
Massa: ja!

Na deze persoonlijke overwinning komen ze terug in het huisje en doen ze een unboxing van het Andrélon luxe huis pakket (powered by Andrélon) wat iedereen krijgt. De box is rijkelijk gevuld met een hoop spullen van sponsors (joh!).

Wat mij het meest opviel en wat er het leukst uit zag. Een plattegrond! Het doet een beetje denken aan een Massa themed Efteling. Maar dan zonder attracties.

Er staat een gebied op dat tot ‘Ibiza’ is omgedoopt, en ook staan er enkele peace tekens op de kaart. Massa: “Het is een beetje boheeemian allemaal he.”

Ok. Initieel zou ik hier wat gaan zeggen over “bohemian”. Maar blijkbaar weet ik hier niet genoeg over om er uberhaupt iets kritisch of grappigs over te zeggen (niet dat gebrek aan kennis me eerder heeft gestopt). Maar hoe meer ik erover Google.. hoe meer ik denk.. Laat maar!

De enige positieve draai die ik er nog aan kan geven is door te zorgen dat jullie de rest van de dag met dit liedje in je hoofd zitten.

Massa en Tat hebben ieder hun eigen bakje clean advondeten bij en mixen het.
Groen prutje + rood prutje = uh.. ziet er eigenlijk beter uit dan verwacht.

Hopelijk doen de Foefs hier geen interieur ideeën op..

Tijd voor de party! (powered by Andrélon). Zoals jullie zien had ik zelf het beste plekje vooraan al kunnen bemachtigen.

En het is tijd om te dansen! Het feestje is gaande en ziet er best gezellig uit. Maar tegelijkertijd ook superweird om in een soort door meiden omringde cirkel te dansen terwijl ze je continue maar aankijken, gieberen, en ze ziet twijfelen of ze je durven aan te spreken.. Doet me denken aan oude schoolfeesten toen ik ook nog het centrum van aandacht was terwijl ik m’n moves deed.

Grekko en Awisa zijn inmiddels ook op de party gearriveerd en busten een move.

Even verderop in de hardstyle area gaat het er ruiger aan toe bij de moeders.

– Het nummer drank & drugs schalt door de speakers terwijl iedereen verder aan zijn appelsap lurkt en danst tot de relatief late uurtjes.

– Terug in het huisje doen ze nog even ‘snackie snack’ en dan op.. naar bed! (rijmt)

Maar nog even over de hoofdsponsor.. Dit is geen dis, Andrélon is echt serieus goed spul. Zolang je het maar gebruikt om te kitten, en niet in je haar doet. Shout-out naar de man die dit legendarische filmpje heeft gemaakt over kitten. Ik heb in ieder geval veel aan zijn tips gehad.

PS. Valt me nu trouwens pas op dat hij bijna 100.000 views meer heeft dan deze vlog.


Bron: Beautygloss vriendinnenweekend 2016 powered by Andrélon dag 1 | Vloggloss 683 (Youtube)