Samenvatting Vloggloss 670 – De situatie..

Goeeeiemooorgen! Het is zaterdag. The day after the day after. De Foefs halen de jetlag in door 12 uur te slapen. De huiskamer is een slagveld en er moet veel gebeuren vandaag!

De situatie: Het is inmiddels half 2 en nog steeds een zooi. (Wat is er in die 1,5 uur dan gebeurt?) Een lichte paniek begint zich in Massa’s ogen af te tekenen. Om 3 uur staat Marjel van Fernlovers namelijk voor de deur om de video over hun interieur op te nemen. Hun interieur is nog echter nog verstopt onder een een dikke laag kleding en Bummingham goodies.

Ook moet ze het zaterdag filmpje nog maken (voor dezelfde dag). Het wordt een shoplog van de Amerika trip. Met zoveel aangeschafte meuk lijkt het me geen probleem om daar 10 minuten (en 5 seconden) mee te vullen. Gregor kopieert dan ook dit succesvolle concept en neemt precies hetzelfde op voor Man Cave een dag later.

Masa probeert de camera op te zetten voor de video:
Massa: “Hij lijkt alsof ie wat scheef is”
Massa: “misschien ben ik scheef”
aha..

Ze merkt op dat ze zich te pletter zweet en eigenlijk nog wat ziek is..
Naast alle ‘merican medication kan ik nog een middel adviseren: Rust.

– Inmiddels zijn we weer wat later en zijn de filmpjes opgenomen

Wederom.. de situatie..

Hmm.. Omdat het inrichten van het bijzettafeltje met de te grote platenspeler al mislukt is zijn ze maar begonnen met stapelen. Een wake-up light erop. In de woonkamer. Hmm.. misschien voor de katten zodat ze nog enig gevoel voor dag & nacht hebben in deze verder van enig zonlicht afgesloten bunker.

– Todo lijstje afwerken. Het lijkt erop dat de #spon schooi actie voor een audio apparaat gelukt is. Er staat een briefing op de todo. Goed bezig!

“CRAB! (?) ik ben helemaal vergeten dit te laten zien in mn shoplog!”
Massa toont trots haar nieuwe EmKee wallet.
Grekko duwt gelijk zijn stinkslipper in de camera om de kleur te vergelijken.

Massa: “waarom foef?” Goede vraag.

Hij doet zijn slipper weer aan. Pardon. Sandaal. En we zien een shot van de outfit.
“Waarom foef?” Vragen wij ons nu af. Al vele eeuwen proberen sommige personen sandalen hip te krijgen. Ook Foef gaat dit niet lukken ondanks de zorgvuldig afgestemde combinatie met zijn sokken.

Massa ziet het ook..

En het doet haar ook gewoon pijn aan haar ogen..

Massa probeert snel van onderwerp te veranderen:
Massa: ‘Kom!, zullen we naar de winkel gaan , we moeten boodschappen doen’
Grekko: ‘Kom!, zullen we naar de winkel gaan , we moeten boodschappen doen’

Napraten. Wauw.. geef die jongen geen snoep meer..

Massa: iemand is in trollll mode..!

De foefs gaan boodschapen doen. En komen opmerkelijke zaken tegen als ‘Groente in jelly’. De jelly blijkt varkensjelly, en de verpakking wordt dan ook snel teruggesmeten in de koeling.

Grekko heeft per ongeluk iets gezonds in het karretje gegooid (groente chips) maar Massa heeft het gemerkt en laat het hem terugleggen. Je kan immers zo vlak na Amerika niet ineens gezonde dingen gaan eten, dan is de schok voor je maag te groot.

Even verderop grijpt Massa weer eens spullen vast. Dit maal een plastic rond ding waarvan ze dacht dat het een echte geitenkaas was. *grinnik* ik verzin dit dus niet eens..dit soort pareltjes zijn de reden dat ik niet-niet de vlogs kan kijken.

Eenmaal thuis zien we wat voor American-Afbouw-maaltijd het gaat worden. Bloedworst, kazen, wit brood en een tosti-ijzer.

Massa is verbaast dat de katten geen stukje kaas lusten

Hmm!

Grekko houdt goed in de gaten dat ze beide evenveel kaas en tosti’s krijgen.

Wel een goede tip overigens van Massa om bakpapier in je tosti-ijzer te leggen zodat niet overal kaas en korrels tussen gaan zitten. Mijn tosti-ijzer is nasty.

– Massa filmt Grekko terwijl ze gefascineerd toekijkt hoe hij de boter zo gelijkmatig mogelijk over zijn gehele boterham verspreid ter voorbereiding van een tosti.

Grekko: ‘Niks is stoerder dan precisie’
Klopt. Maar zolang je die sandalen/sok combi blijft dragen gaat het hem niet worden..

– De situatie. Van de bummingham kledingstapel. Helemaal vergeten..

Boven staan de machines op volle kracht te loeien. Zowel een was als droogprogramma van meer dan 3 uur. Hoe heftig vuil zijn je onderbroeken dan? Kun je niet beter wat kleren verbranden? (dat is gelijk ook meer in de stijl van burningman)

Ik heb overigens ook een mening over het wel of niet afhalen van stickers van nieuwe apparaten maar die hou ik nog even voor me.

Grekko heeft inmiddels de camera afgepakt en loopt Massa nog wat meer te trollen en weigert pertinent iets fatsoenlijks als schoeisel aan te trekken.

Massa trekt het echt niet meer en gaat in haar eentje op zolder slapen terwijl hij onverstaanbare woorden richting haar brabbelt en trollend lacht.

En dat is dus zo’n beetje de situatie..

Stop referring to me bro!!


Bron: Heel veel wasjes draaien | Vloggloss 670 (Youtube)