Samenvatting Vloggloss 651 – Eerlijk over pillen

Goeeeeeedeeemorgen! Het is maandag! Thuiswerkdag. “Ik heb nog geen makeup op!”

Bam! Nu wel.Turtorio opgenomen.

– Massa: “Ooow! Morgen ga ik.. *stopt* ja!.. jaja!.. ja!. ik weet al wat ik ga opnemen!” Ooeh.. spannend.

Na de standaard breakfast burrito’s (“Ik ben zooo gek op mexican eten”) komen ditmaal de pillen wat meer aan bod. Massa legt na veel nieuwsgierige comments namelijk eens uit wat ze allemaal slikt. In het kort:
* L-Lysine tegen een koortslip
* Vitamine B12 voor het gebrek aan vlees
* Vitamine C voor het gebrek aan fruit
* Foliumzuur voor de kinderwens
* Huidhaarnagelsslikiksindskort pillen (althans dat is het enige woord dat ik verstond )

Sidenote bij de vitamine C: Wat is er eigenlijk met de juicer gebeurd? Is de campagne afgelopen? Of gewoon kwijtgeraakt tussen de 100 dozen met verhuizen?

– Compilatie dat ze aan het werk is op de laptop

De woonkamer situatie. Het lijkt wel een sprookje:

“Ergens in een gigantische oceaan van gietvloer. Lag diep, diep in een donker woud van bankstel een klein dapper salontafeltje verscholen. Het tafeltje was heel verdrietig. Elke dag werd het geduwd, gedraaid en verschoven terwijl de grote boze bank haar uitlachte. Het tafeltje hoopte dat er op een dag een knappe interieurstylist langs zou komen die haar kon omtoveren tot het pronkstuk van de woonkamer..”

Het tafeltje heeft trouwens 2 krasjes en wordt over enkele weken vervangen door een nieuwe. Niet alle sprookjes lopen goed af.

Massa heeft wat voorbeeld plaatjes in elkaar geshopped om haar volgers te vragen wat er beter staat, een donkere of een lichte bank. Verder beklaagt ze zich over de geluidsinstallatie: “Het soundsystem is dus echt een ding.. We kunnen dus niet de platenspeler daar zetten dat heeft te maken met de connectie van het geluid”
Huh? Het is 2016, we hebben kabels en zelfs draadloze techniek. Tenzij je zo’n audio-nazi bent die alleen maar gouden kabels heeft is hier gewoon een oplossing voor.

Hmm.. overleden blauwe besjes

Ze heeft haar haar gedaan en het ziet er eigenlijk zo goed uit dat je er direct mee op TV kan. Bestaat er eigenlijk al een “The real housewives of Den Haag” ?

– Klerr van trendgloss is er en announced dat ze naar Amerika gaat verhuizen. New York voor een half jaar.

Klerr gaaat massas breakfast burrito proeven maar vertrouwt het niet helemaal..

..en terecht.

Nadat ze hem toch heeft kunnen doorslikken komt ze met haar oordeel: “Dit is chill!”

Chill? Chill is een heeeel aparte manier om eten te omschrijven. Meestal zeg je dat iets lekker, smaakvol of kruidig is. Maar chill zegt helemaal niks. En op die manier ook wel weer genoeg.

Klerr doet me trouwens altijd een beetje denken aan een enge ex-vriendin van me.
Je weet wel, zo’n meid die met een net iets te intense blik aan je vraagt: “Wie was die meid? Ken je haar?” terwijl ze een mes in haar hand vasthoudt.

Ik weet niet wat het is met dit screenshot, maar ik kan hier rustig een middag naar kijken.

Massa prijst Foefs baard: “Hij is zoooo woest”. Dit terwijl ze er met haar vingers doorheen woelt. Ik vind het meer zo’n eng baardje die je vaak ziet bij personen die afreizen naar een woestijn. Ow wacht. dat doet hij ook bij Burningman

– De Foefs gaan in Den haag bij Oker aan de Denneweg eten met Daan en Niels van hun agentschap. Wel grappig dat de Foefs, die voor bijna elk Nederlands woord wel een Engels woord gebruiken, in geval van het veelgebruikt Engels woord (Agency) juist weer het bijna nooit gebruikte Nederlandse woord (Agentschap) gebruiken.

Het eten ziet er goed uit, maar ik kan me niet voorstellen dat de ‘American-sized meals’-Foefs hierna vol zitten.

Is dit 5-sterren opgemaakte kunst van het toetje? Of het remspoor in de plee nadat je de maaltijd hebt ‘verwerkt’?

half 12 – “Ik ben gaar, ik ga slapen!”

*knip*

half 1 – “We gaan nu echt slapen”


Bron: Claire proeft mijn breakfast burrito | Vloggloss 651