Samenvatting Vloggloss 647 – De eerste keer

Goeeeeiemorgen! *WaaaaH!* Vandaag is de dag van de grote Massa theatershow. *Ieeeeejjh!* Ik vermoed dat 90% van de vlog uit dit soort oerkreten zal bestaan.

– Zo’n drukke en vooral spannende dag vereist een zorgvuldig uitgebalanceerd ontbijt: een trio rijstewafels met een luchtige hummus spread, gecombineerd met een kilo pillen. Zijn de burrito’s nu al op?

– Massa: “Ik heb gedoucht, en ik heb toch maar m’n haar gewassen”. Toch maar wel ja?

– Massa is mega hyper van de spanning en zelfs hiernaar kijken maakt me kortademig en nerveus. Als ze in dit tempo de show doet is binnen 10 minuten alles verteld.

Dat moment dat je merkt dat je niet in je eigen shot past maar ook geen zin meer hebt om de camera aan te passen.

Aaah.. gelukkig daar zijn ze! 2 breakfast burrito’s als lunch. Nouja lunch.. Het is niet alsof ontbijt/lunch/avondeten nog aan bepaalde tijden zijn gekoppeld bij Massa. Misschien is het beter om vanaf nu af aan gewoon te refereren aan “eetmomenten” zoals mijn diëtiste dat zo mooi noemt.

– Massa nerveus onderweg in de auto naar het theater

Hella is er ook al en is druk in de weer met regelen en opbouwen. Hier test ze de geluidsinstallatie middels een mic-drop.

Merchandise stand in de lobby. Smart!

– Hella maakt zich inmiddels backstage op en is bezig met een makeupdoosje
Massa: “Hella heeft een heel mooi doosje”
Hella: “HE! HE! HE!”

Het ‘decor’ is inmiddels af. De bloemen zijn geweldig maar die boog lijkt net een gigantische uit blaasjes bestaande koortslip met de bloemen als korstjes.

– Massa verbaast zich over de grote gordijnen in de coulissen en vraagt zich af hoe ze hier ooit de juiste maten hebben kunnen meten en bestellen.

Kwart voor 5. De spanning loopt steeds hoger op. En wat is er nou meer kalmerend voor je zenuwen en je maag dan even een bak patat naar binnen te werken.

Massa ontdekt een massagestoel voor de artiesten en probeert hem uit. Ik weet niet wat Grekor de afgelopen 10 jaar heeft gedaan bij Massa maar de stoel lukt het binnen enkele seconden. “Errrrrr mijh god!”

Massa gaat de visagie in. Nu is mijn visagie kennis niet zo groot, en mijn kennis van hygiëne nog bedroevender. Maar ik kan me niet voorstellen dat het de bedoeling is dat wanneer je iemand met een koortslip behandeld je met het sponsje blijft double-dippen in de foundation. Bonus gruwel: Dat later dezelfde foundation weer op iemand anders gebruikt gaat worden.

FOEFJE IS ER! Massa vraagt of Foef de katten niet vergeten eten is te geven voordat hij vertrok.

– Hoewel ik haar zenuwen wel begrijp zou ik als ik haar was me toch niet al te druk maken. Het enige wat ze het publiek heeft beloofd is dat ze zichzelf zal zijn en monologen houdt. Iets wat ze 365 dagen per jaar al in haar vlog doet.

Mogelijk komt de spanning voort uit het feit dat Grekor ook in de zaal zit en ze bang is dat hij haar continue gaat onderbreken en verbeteren? “Surprise lieverd? het is REPRISE”

SHOWTIME! Juichend minion army

Het publiek wat vandaag komt lijken die-hard Beautygloss fans. Massa zal zich niet druk hoeven te maken dat ze iets verkeerd zal doen. Vergelijk het met de one direction fans. Als die jongens een concert zouden geven maar besluiten niet te zingen maar een doodstille sit-down van 1,5 uur te houden dan zou elke fan het alsnog de beste avond van zijn leven vinden.

– Stilstaand beeld van Massa in haar ‘ik sta voor een groep iets te vertellen’ pose

– Juichend minion army gevolgd door Massa die zegt “Ik ben klaaar!”

– Wat?

– *spoelt terug*

– Wat? Niks van de show. He-le-maal niks. Zit ik hiervoor al 13 minuten te kijken? Argh!

Grekkor neemt de camera over als Massa met de 600 bezoekers op de foto gaat. De fans zijn voornamelijk jonge meiden.

Een wat oudere mannelijke die-hard fan valt op. Hij heeft zich voor de gelegenheid helemaal in pak gestoken en heeft zijn eigen professionele belichting meegebracht voor de foto.

Grekkor vertrouwt het niet zo..

Gelukkig kan hij haar goed in de gaten houden en is ze herkenbaar aan haar unieke glimmende, pardon, shiny haar.

– De foefs keren s’nachts huiswaarts met de auto

– Massa: “Dit was de eerste keer.. Ja.. dit was de eerste keer! Ik weet nog niks over hoe wat en waar maar we hadden echt zoiets van dit moeten we nog een keer doen..”. Ik hoop voor haar dat andere theaters ook zo’n massagestoel hebben..

Wellltttttrusten!


Bron: MASCHA’S STORY TIME THEATERSHOW | Vloggloss 647