Samenvatting VlogGloss 579 – Doodziek

– Massa heeft beneden op de bank geslapen met de kinderen want Greog is dood- en doodziek.

– Primeurtje. Massa is sinds 14 jaar geleden met make-up op in slaap gevallen.

– Massa verteld dat Grekko dood- en doodziek naar een afspraak is. Ze verteld niet waarom ze hem niet even naar zijn afspraak rijdt en hem zomaar op pad laten gaan in zijn staat.

– Tip van tante Massa: Negeer zware lichamelijke klachten als je een belangrijke afspraak hebt voor je werk. “Suck it up”

– Massa baalt dat ze is teruggevallen naar het om de dag wassen van de vette brij die voorheen haar haar was. Het heeft iets te maken met de extensions die samen met die vetboel aan het composteren zijn.

– Massa vindt zichzelf te geel en daarom gebruikt ze nu een poosje een roze filter

– Restjes van gisteren

– Ze begint aan het avondeten op een normaal tijdstip (vermeldingswaardig!)

– Mas En Grek communiceren gillend over of hij er rijst bij de tempeh wil. De uitkomst blijft vooralsnog onduidelijk.

– De spanning wordt doorbroken als blijkt dat de rijstkoker is aangeslingerd. Massa geeft toe nooit na te hebben gedacht over de afzuiging en plaatst de rijstkoker daarom maar op de kookplaat zodat niet hun hele bunker in een soort vochtige grot veranderd.

– De inmiddels nog niet overleden dood- en doodzieke Grekko spotten we lurkend aan een ijsje en poppin’ bottles. “Balling”

– Massa vraagt zich luid smakend af wat ze met gekregen patches moeten doen. Ze geven de modepolitie een hartverzakking als ze bekend maken deze op een spijkerjasje te willen naaien. De #sponsonite koffer is blij dat het geen stickers waren.

– Iets met IKEA kastjes in de ‘wokkinkloset’

– Massa wordt kriegelig dat er keramiek tussen de ‘doorzichtige glazen’ staan. Wij worden kriegelig van Massa.

– Thee inschenken GAAT FOUT!

– Massa test of ‘wokkinkloset’ als video achtergrond kan dienen terwijl Grekko op zijn foon googled welke dodelijke ziekte hij vandaag heeft overwonnen.

– Het is 10 voor 12, ze gaan slapen en Massa bedankt ons voor het kijken. Zoals altijd wordt de kijker achtergelaten met een mengeling van machteloosheid, woede, frustratie, medelijden en het gevoel dat hij zijn tijd beter had kunnen besteden.


Bron: Nieuw meubel in de walk-in closet | Vloggloss 579