Samenvatting Vloggloss 1461 – Tea time

Goeeiemorgen, ik ben uit mezelf vroeg wakker geworden, terwijl ik best wel laat naar bed ben gegaan, half 2 zoiets. Uuuhm.. ik moet zometeen boksen om 12 uur, mijn video nog editen.. *geeuw* *smakgeluid*

Hoe gaat het met jullie? Niet dat ik geïnteresseerd ben, maar het is een beleefde opening om daarna over je eigen problemen te gaan zeiken. Ik ben er zelf namelijk even uit geweest. Drukte, ziekte, werk, gezin, je kent het wel. Hoewel.. als je tijd hebt om deze samenvattingen te lezen betwijfel ik of je het überhaupt druk hebt, of je prioriteiten op orde zijn. Nou ja, laten we het maar gezellig houden en gewoon beginnen..

De vlog opent zoals zo vaak op de volgende manier:

1. WUUUMP…PADUUMP..WUMP.. WUUUMP (= een altijd net wat te hard klinkend intro-muziekje)

2. *zet mijn volume lager*

3. goeiemorgen, ik wuuwuu.. waggur gewuwuh wu wuuwuw wuuh wu wu (= Massa die vaak nog met een slaperige stem zachtjes praat)

4. *zet mijn volume weer veel hoger om er maar iets van te kunnen verstaan*

5. KRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!

Serieus, hoe kom je aan dit geluid? Ben je gewoon zo sadistisch dat je de vlogcamera tegen je waterkoker aanhoudt, of is er serieus iets mis met je waterkoker omdat deze als een opstijgende Boeing 737-800 klinkt ?!

Dan kun je elke ochtend wel oorkleppen op doen en dit toepasselijke dansje doen terwijl je water aan het koken is:

Over moeite in je werk steken en er plezier in hebben..

Sorry, maar ik kan er niet over ophouden. Ik weet gewoon niet wie ik hierdoor meer haat, Massa die nog steeds niet aan het normaliseren van audio doet, of mezelf omdat ik steeds maar weer zo dom ben het volume hoger te zetten als ze fluistert.

Ok, genoeg hierover.

Tijd voor één van de betere levensvragen, iets wat me ook persoonlijk bezig kan houden. Massa vraagt zich bij het thee zetten namelijk af of er daadwerkelijk mensen zijn die een theezakje (volgens de instructies) de volle 3-5 minuten in hun mok laten hangen? Ik ben benieuwd naar haar paper hierover.

Uiteraard is er ook nog gesport. Massa is weer naar de bokstraining geweest. Ze wordt getraind door oud-bokser Don Diego Poeder. Ik dacht altijd dat Poeder zijn bijnaam was, omdat hij mensen “tot poeder” sloeg. Maar blijkbaar is het echt zijn (gave) achternaam: Wiki over Don.

M: Ik ben klaar met trainen! Hoe vond je het gaan?
Don Diego: Ik.. uh.. ben ontzettend trots op je!

Diego zien we hier als een echte bokser, het directe eerlijke antwoord razendsnel ontwijken, en counteren met een complimentje dat altijd goed valt.
Dit is ook zo’n antwoord dat je geeft wanneer je kind/neef/nichtje aankomt met een tekening die ze voor je hebben gemaakt maar eruit ziet als een veeg regenboog-stront op papier.

Weer thuis en gedoucht. Back to beuty, back to tea. De volgende relevante thee-vraag, drinken jullie je thee ook uit een Duitse bierpul?

Ik krijg trouwens plaatsvervangende statische lading van alleen al het kijken naar Mas haar badjas. Wat is er mis met mij? Zet mijn negatieve houding in het leven zich letterlijk om in een statische lading?

Gelukkig krijgt Mas meer voedingsstoffen binnen dan de plant op de vensterbank.

Mas zit er inmiddels klaar voor. De beutygloss video gaat bijna live, en ook deze gaat over thee. Massa verklapt hier namelijk in wat voor bedragen er binnen de Instagram influencer rondgaan. Het morsen van de thee wordt dit in het Engels ook wel genoemd. In het Nederlands heet dit gewoon matennaaien. Want zo breng je mensen aan het twijfelen over de integriteit van haar collega’s. Zouden deze ontzettend sympathieke wereldverbeterende influencers het namelijk ook een klein beetje voor het geld doen??

Als je ziet hoeveel live viewers de nieuwe video van je vrouw heeft..

Tijd voor een emo-snack..

Het bovenstaande huiselijke tafereel doet me denken aan iets wat ik zelf soms ook doe.
Namelijk dat ik in de loop van de dag (vooral in het weekend), als een soort zombie, meerdere keren de koelkast in duik, om tevergeefs te ontdekken dat er niks lekkers is bijgekomen.

Kennen jullie ook dat recept waar je 8 potten zongedroogde tomaten voor nodig hebt?

Ik ook niet. But it’s happening!

Massa: “BO-TER-HAM”

Ze zegt hier geen boterham, maar ik ben vergeten wat wel. Het ging er in ieder geval over dat vlak voor de (nu al) legendarische boxing stars match het gevoel had dat ze ziek aan het worden is.
Of 8 potten zongedroogde tomaten bij je hutspot voegen daartegen helpt weet ik niet. Maar door al die olie poept het wel lekker soepel daarna.
Dat zijn van die kleine geluksmomentjes in je leven. Wanneer je maar 1 velletje wc papier nodig hebt.

*knip*

*Ze eten de hutspot*

*Ze kijken aflevering 5 van hamakloon maffia (blijkbaar bedoelde ze mocro maffia but who’s actually listening)*

*Ze edit de vlog nog*

Massa: Mijn ergste nachtmerrie is aan het uitkomen..

Nee hoor. Geen paniek Mas! Ik had het gewoon druk, de samenvattingen blijven nog wel ko..
oh.. wacht.. Het ging over een verkoudheid vlak voor de wedstrijd. oke.

M: “ik ga nog gauw even wat dumpert filmpjes kijken. dan ga ik zo slapen”

Ja man, goed plan! Uit eigen ervaring weet ik precies hoe dat eindigt.

Weltrusten!


Bron: Zo leuk, chatten met kijkers | Vloggloss 1461 YouTube

*BONUS* – voor de meme collectie: