Samenvatting Vloggloss 1292 – Wavey raindrop glass

Goeeiemorgen, het is vrijdag, wij zijn wakk.. Grekko: Goeeeiemorgen allemaal!

We treffen de Foefs in een hotel in het Amsterdamse. Ze zijn de avond ervoor naar de FHM awards geweest en houden weer een race tegen de uit-check-tijd. De slaperige edoch jolige sfeer doet vermoeden dat de Foefs het laat hebben gemaakt en dat er zelfs nog een ‘broodje unox is geserveerd’, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Geneukt. Ik bedoel dat er geneukt is.

G: Wij zijn soort van wakker

Massa vertelt dat ze al haar beutyspullen bij zich heeft, maar zaken zoals een tandenborstel en schoon ondergoed vergeten is. Daarom draagt ze nu een boxer van Grekko.

Grekko grapt dat de boxer van hem die ze nu draagt een vuile is..

Als je om zoiets flauws al kan lachen dan is er zeker geneukt.

G: Ik had je toch mooi te pakken meid!
G: Had ik jou toch even bij de tang!
M: Wat?
M: Bij de tanden toch ofzo?

Grekko begint ook te twijfelen. En ik nu ook. Het klinkt wel erg vreemd. Even de Vandale afgestoft, en het bleek “iemand in de tang nemen” te zijn. Hoewel deze de behoorlijk enge definitie heeft: “iemand zo vasthouden dat hij of zij niet kan ontsnappen. / Iemand in zijn macht hebben.” Hmm…

Hopelijk is dit niet zo’n stille roep om hulp zoals bij Melanie. Grekko, als je gered wil worden uit de Youtuberswereld, geef ons dan een teken! Hint

M: Ik heb deze opgemaakt: Diorskinnewbeutykriem. Volgens mij is dat al de 5e of 6e die ik hiervan opmaak. I loooove ittttt”

Vertaling: “Waar blijft gvd die nieuwe batch dior!? Duurt lang!”

De FHM 500.. en boooem! daar sta ik. Nummer 207. En als we Peugeot mogen geloven is dat een sterk nummer! Even voor de vergelijking, Josh V staat op #244 (nouja, in 2016 dan). Go Mas!!

Even voor de duidelijkheid. Mas doet hier niet het thriller dansje na, maar showt haar OOTD.

Ik schrok even want ik dacht serieus dat Grekko zijn fashiooooon een level-up zou brengen en een korte broek met sok-ophouders aan had. Maar gelukkig bleek dit het koordje van zijn man-bag te zijn. Ik vind het hoedje al net too much, maar hier heeft hij een medisch vrijbriefje voor (haar-transplantatie).

Zie stijlmag. Of niet. Gruwel.

Mas draagt slippers en was daar ook mee gaan douchen.

Mijn eerste gedachte was “wat vreemd en onhygienisch..” Maar mijn partner wees me er op dat dit best slim is vanwege vuile vloeren en dat je hierdoor allerlei schimmel kan krijgen. Dus best slim!

M: “Kijk we hebben onze auto geparkeerd bij het hotel. En het wordt zo omhoog geduwd nu. Waah… wut!! ”

De rest van nederland noemt dit een lift.

Massa is na het avontuur met Ismail Ilgun (sympathieke jongen) nog steeds angstig in de auto.

Om bij te komen van de schrik gaan de Foefs eerst nog even voor een broodje rucola, opgediend op een bedje van opgedroogd kattenkots.

[wp_ad_camp_1]

Nadat ze weer veilig thuis zijn gekomen besluit Massa een video op te nemen voor haar andere kanaal. Op reis in Japan heeft ze een apparaatje gekocht waarmee je signalen van katten zou kunnen opvangen. Je hangt de device aan je broek en..

..sluit het met een kabeltje aan op de katten antenne op je hoofd. De hele video kun je hier zien.

Pizzzaaa timeeeeee!!

Uit de reeks “Aanwijzingen dat Grekko een robot is”: Als je arm ineens vanzelf een dunk beweging maakt en je er zelf ook van schrikt.

[wp_ad_camp_2]

De avond vordert en de Foefs gaan een van hun favoriete dingen doen. Nee, niet eten. Nee, ook geen geld tellen. Maar Funda (of zoals Mas het noemt: Fun-da) checken met Foef. Ze vind het leuk hoe hij met zijn makelaars-oog naar huizen kijkt, en ze pikt er zelf ook veel van op. Zegt ze.

Zo reageert Mas zichtbaar verbaasd wanneer Foef verklapt dat makelaars onderling een geheime groet hebben.
Het kan ook zijn dat Grekko hier probeerde uit te leggen wat bommenglas is, of zoals Mas het zelf omschrijft: Curly wavy raindrop glass.
Maar het kan ook weer een kleine error zijn in zijn hand-beweging software (zoals eerder op de dag).

Het is wel romantisch om te zien hoe Mas betoverd lijkt te raken wanneer Foef haar onderspuit met makelaarskennis. Ik moet dan gelijk hier aan denken:

En met die romantische gedachte wens ik jullie weer weltrusten!


Bron: Samen huizen kijken | Vloggloss 1292
(YouTube)