Mukbang gaat fout

Goedem… avond. Vandaag geen echte samenvatting maar even een vluggertje.

We zien Massa in een mukbang met Korthom. Nooit van gehoord, maar z’n naam is blijkbaar een trap want die gast is alles behalve kort van stof. Iets wat Massa zich na enkele minuten helaas ook pijnlijk realiseert.

Het begint in ieder geval gezellig en enthousiast. Korthom vraagt zich af wie er nog meer is uitgenodigd voor de mukbang, of dat Massa serieus verwacht dat hij hier de helft van gaat eten.

*Blah blah blah* – Starting to zone out..

[wp_ad_camp_1]
Als je een goede adblocker gebruikt zie je alleen deze tekst en niet de banner erboven. Mensen zonder adblocker zien beide, en vragen zich af wat deze tekst toevoegd aan dit artikel.

Diepe zucht met haar ogen terwijl ze checked hoe weinig hij nog maar heeft gegeten en hoe lang dit dus nog moet gaan duren..

Haha, held! Hij flikt het steeds om net te doen alsof hij een kort verhaal of anekdote wil vertellen, maar dan daarin steeds blijft vertakken zodat je noooooit weet wanneer het nou bijna het einde is.

De irritatie bouwt op. En in dit zeldzame moment krijgt hij het zelfs voor elkaar om Massa een gesloten houding aan te laten nemen. Iets waar je haar niet zo snel op zal betrappen op YouTube.

Massa’s portie is inmiddels op, en heeft nu alle tijd om haar nagels te checken terwijl hij de rest volkletst.

[wp_ad_camp_2]
Vast een reclame over een wintersport vakantie of eten voor je kat.

“het houd niet op, niet vanzelf..”

En terwijl ze in het begin nog redelijk dicht bij elkaar zaten groeit de fysieke afstand ook naarmate de tijd vordert.

Beeep! De 30 minuten zijn om. Terwijl weet-zijn-naam-niet-eens zijn maaltijd nog wil beoordelen met een duimpje is voor Massa echt de maat vol.. “get the FUCK out of my BUNKER!”

Weltrusten!


Bron: Sushi mukbang met Korthom! | Beautygloss (YouTube)