Mededeling – Mari gestopt?!?

Lieve lezers,

Ik heb het lang voor me gehouden. Maar ik vind dat ik door het gebrek aan nieuwe posts me toch moet verantwoorden aan jullie. Eerst wist ik niet of ik dit wel met jullie wilde delen. Maar ik heb toch besloten te kiezen voor openheid.

Bij mij is onlangs de diagnose (*) TGAT vastgesteld. Een totaal-gebrek-aan-tijd. Ik weet dat er veel mensen zijn die zeggen dat ze TGAT hebben, maar dat is vaak gewoon een smoes omdat ze niet meer met je willen afspreken.

Zelf heb ik een vrij ernstige variant, welke veroorzaakt wordt door een verhuizing. Gelukkig kan ik op veel hulp en steun van familie en vrienden rekenen. Echter, kunnen zij voor geen meter nare blogposts voor me schrijven, en zijn jullie, mijn lieve lezers, hiervan de dupe. Ik verwacht dat mijn frustratie het binnen een weekje wel weer wint van de TGAT wanneer ik weer vlogs begin te kijken.

Tot snel, Mari

*) Diagnose door mezelf gesteld, ik heb geen medische kennis.

[wp_ad_camp_1]
(De verhuizing betaalt zichzelf niet)

Bonus:

Heb je ook wel eens dat je iemand aan z’n gezicht ziet zitten en dan ook gelijk jeuk krijgt?

[wp_ad_camp_2]
(En hoe belachelijk duur zijn verhuisdozen?!)

PS. Ik zie dat ik nu een overig en een overige categorie heb. Maar ik weet niet wat de beste naam is. Wat vinden jullie?