De 10 blogposts die jullie het best lazen

Omdat ik dit zelf altijd zo leuk vind om op andere blogs te zien, én omdat het leuk is om op deze manier even terug te kijken op het afgelopen jaar van icanteven.nl: vandaag deel ik de 10 blogposts die jullie het meest lazen. En wat vind ik daarvan?

1. Samenvatting Vloggloss 852 – Praag (of een andere willekeurige stad) – (1/2)

De shitty trip van de Foefs en de Didneys van Praag. De vlogs waren om te van smullen, er zat zoveel in. En ik vond het heerlijk om hier een samenvatting uit te persen.

2. Samenvatting Vloggloss 852 – Praag (of een andere willekeurige stad) – (2/2)

Deel 2 staat op de 2e plaats. Super verrassend.

3. Mededeling – Mari gestopt?!?

Zware clickbait titel van het niveau van Queen of jetlags. En erger nog, iedereen viel ervoor. Kom op mensen, ik had jullie hoger ingeschat!

4. Vloggloss samenvatting 833 – Just another manic monday

Een persoonlijke favoriet. De Foefs op een gewone maandag, alsof je een natuur docu van de BBC zit te kijken. Ook de vlog waarin weer een halve Noordzee aan vis na verdrinking in kommetje van soja, gember en wasabi aan zijn einde kwam als shart in grekko’s broek

5. Samenvatting Vloggloss 815 – Dingen en alles

De foefs go iceland. Blijkbaar vonden jullie dit wel interessant.

[wp_ad_camp_1]

6. Samenvatting Vloggloss 890 – True colors

De samenvatting waarin ik stiekem ook beelden uit andere vlogs van Massa gebruikte en niemand het merkte. En ook niemand het boeide. Dus..

7. Samenvatting Vloggloss 979 – Dansen met de vrouw van de broer van mijn man

De vlog waarin jullie konden zien hoe de zus van Grekko het bad van Massa instraalt. Of het enig effect heeft weet ik niet, maar blijkbaar kan ze ook aan de slag in het Bellagio, want volgens Mas spookt de badkamer daar.

8. Samenvatting Vloggloss 1002 – 24 uur met de Foefs

De samenvatting met allerlei inspirerende quotes. Deze samenvatting was erg populair qua delen.

9. Samenvatting Vloggloss 794 – Arab money

YouTubers die luxeus vliegen blijven interessant. Helaas niet zo vaak bekeken als Casey Neistat’s reviews van luxe vluchten, maar evenmin populair op deze site zelf. De Foefs go Emirates. Uiteraard zijn jullie nieuwsgierig of ik inmiddels als iets gehoord heb de emiraten wat betreft sponsoring.. *krekelgeluiden*

10. Samenvatting Vloggloss 998 – Geheime (grote) boodschap?!

Wanneer je moet rennen naar het toilet is dat nooit leuk, maar wanneer Massa en Grekko het doen omdat ze teveel hebben gegeten levert dat ineens de meest leuke vlogmomenten van het jaar op.

11. Samenvatting Vloggloss 785 – Outbreak

De foefs die thuis lekker aankloten in onesies. Puur goud. Ik mis deze tijden.

[wp_ad_camp_2]

Nog een speciaal dankwoord aan Massa en Grekko, want zonder hen geen vlogs. En zonder vlogs geen samenvatting. Dank.

En uiteraard aan al mijn lezers. Kom op mensen, doe iets beters met je leven dan deze posts lezen! New year, new you! Jullie kunnen het.. verander je patronen, ga beter eten, ga wat meer bewegen..

En ik zie jullie allemaal weer halverwege januari als blijkt dat alle voornemens mislukt zijn en jullie gewoon weer in jullie eigen oude patronen zijn vervallen. Net als ik.

Weltrusten, de beste schwensen, en tot in 2018!