Influencers zuigen – Air Force Flex 560 steelstofzuiger editie

Ik wist niet dat het bestond, maar dankzij het pionierswerk van influencers ben ik inmiddels op de hoogte van de laatste techniek in stofzuigerland: Flex..x..x…x. (echo). We raten vandaag de influencers die hem voor ons gespon’t hebben.

Air Force Flex 560. Het klinkt als een nieuwe sneaker van Kanye. Maar nee, het is nog meer hypebeast dan dat. Het is de naam van de nieuwe Rowenta stofzuiger. Helaas kon ik er niet omheen om kennis te maken met het ding omdat mijn insta-feed overvloeide met spon samenwerkingen. Eens kijken hoe de influencers hem ieder op hun eigen manier aan de man proberen te brengen.

Kelly Caresse

Media

First up. Ons eigen Kel. En hoewel ik een enkele foto met heel veel kinderen had verwacht verrast ze me met een reel. Natuurlijk is een Kel reel niet compleet zonder beetje cringy dansje, en ook hier laat ze mij niet in de steek.

Link voor bewegend beeld en geluid: https://www.instagram.com/p/CH0pxBrjO2d/

Maar het ziet er niet slecht uit. Er is over nagedacht. Het is met hulp gefilmd. Alles is goed in beeld gebracht, en er is (geprobeerd) humor in te brengen. Bonus punten voor het niet gebruiken van kinderen.

Tekst

🥳🥳😱WIN! Wie van jullie wil ook zo dansend het huis stofzuigen? 😜Dan mag je deze winactie niet overslaan! Ik ben in het trotse bezit van de Rowenta Air Force Flex 560 steelstofzuiger; de stofzuiger die je leven gewoon een stukje makkelijker maakt. 🤩Snel en efficiënt kom je in alle hoekjes van je huis en door de Flex optie kun je zelfs onder de bedden en lage meubels komen, al wil je misschien niet weten wat je dan allemaal tegenkomt 🤪 Je kunt hem ook als kruimelzuiger gebruiken wat bijvoorbeeld ideaal is na een eetmoment met de kinderen. 🥳Van 2 november 2020 t/m 31 januari 2021 kun je een cashback tot €100 aanvragen op geselecteerde stofzuigers waaronder deze Air Force 560 Flex, wat de aanschaf nog interessanter maakt. 🥳🤩 Maar ik deel ook even een Oprah momentje, want ik mag er een verloten onder mijn trouwe volgers! Hoe kun je winnen? Zorg dat je @kellycaresse volgt en deze Reels een like geeft en laat hieronder weten waarom jij hem wil winnen! 🥳💖Reposten in je stories vind ik leuk! Succes lieve dames!

Het gebruik van het “;” leesteken en de nette trema (zo heet dat toch?) in het woord efficient vallen op, en wekken het idee dat er professioneel naar de tekst is gekeken. Verder wordt er (overmatig) gebruik gemaakt van emoji’s. Mogelijk zijn deze gebruikt om het aantal karakters in de tekst op te vullen naar het aantal dat gewenst was door Rowenta?

“Je kunt hem ook als kruimelzuiger gebruiken wat bijvoorbeeld ideaal is na een eetmoment met de kinderen” Dit is soms wel een nadeel van zakloze stofzuigers. Ouders die ook eens per ongeluk (te) vloeibare voedselresten hebben opgezogen weten waar ik het over heb. Ik zal maar dan ook niet vertellen over mijn grote Dyson-roosvice incident van 2019. RIP Dyson.

Tags

#Winnen #Huishouden #Hierwordikblijvan #Rowenta #RowentaFlex #KellycaresseAd

In totaal een bescheiden 5 tags. Enig vraagteken bij mij is de #KellycaresseAd. Een creatieve manier om te verbergen dat iets een Ad is omdat je na #Keyllyca… al afhaakt met lezen.

Overig

Kelly heeft er een winactie uit kunnen slepen, en je hoeft er niet eens veel voor te doen. Goed bezig.


Kim Jacobs (Alboe.nl)

Media

Ik wil graag handen zien; wiens woonkamer ziet er ook zo uit op een doordeweekse dag als je kinderen hebt? .. ok.. dat dacht ik al.

De hond denkt waarschijnlijk: Mens.. waarom lach je zo raar en staar je me aan? En waarom sta je stil met een stofzuiger die niet aan staat?

Pluspunt voor het gebruik van huisdieren (en deze netjes onherkenbaar in beeld te brengen).

Tekst

Ja ja, je ziet het goed😏. De steel van mijn nieuwe Air Flex 560 stofzuiger van Rowenta is flexibel, hierdoor kan ik gemakkelijk onder de meubels stofzuigen! Wel zo handig met een baby’tje, kleuter en een hond die zéér regelmatig verhaart🥴. De steel kan trouwens ook ‘gewoon’ recht gebruikt worden en er zitten allerlei handige opzetstukken bij de stofzuigen. Kimmie is er in ieder geval helemaal blij mee zoals je ziet🤣.
•
Tot en met 31 januari 2021 krijg je €100,- cashback op de Air Force Flex 560, mooi meegenomen!

Even wat uitleg over het verharen. Ze heeft het NIET over het hondje linksonder op de foto. Maar de mega leuke grote hobbes die niet op de foto staat (omdat er simpelweg niets anders meer op de foto past).

“Kimmie is er in ieder geval helemaal blij mee zoals je ziet”
Wie heeft dit stukje geschreven? De hond?

Pluspunten: de tekst is niet te lang, en je krijgt een cashback. Goed geregeld!

Tags

#rowentaflex #alboepartner

#alboepartner is een korte manier om te zeggen: #ditiseenbetaaldecampagnevoormijnbedrijfgenaamdalboe

Overig

In de vlogs benoemt Kim de zuiger ook. Daar blijft ze zeggen dat het “Zooo lief!” is dat ze er een heeft gekregen. Dan denk ik. Nee, dat is niet lief, dat is gewoon een campagne.. Bedrijven delen geen cadeautjes uit, ook al is het december.

Elise Joanne

Media

Ik had moeite om deze sponpost te vinden in EJ’s insta-feed. De stofzuiger valt in het overzicht helemaal weg door haar been. Heel elegant gedaan.

Footshamen is not done, en dat zal ik ook niet doen. Niets mis met haar voeten, behalve dan dat er geen schoenen of sokken omheen zitten. Nogmaals, haar voeten zien er goed uit, maar ze trekken voor mij teveel aandacht.

Over aandacht gesproken, als ik de foto neutraal bekijk heb ik ook geen idee wat het onderwerp is. Gaat het over de kat die prominent in beeld ligt? De nieuwe stoel (van #karwei?) De gekleurde deken, of toch het kussen midden in beeld?

Tekst

Ik heb een bloedje hekel aan schoonmaken, wist je wel toch? Ik snap niet dat iemand daar vreugde uit haalt. Opruimen daarentegen; ja! Love it. En een schoon huis ook, maar de moeite willen doen? Ik pas. Ik ben lui en van het gemak; het moet gewoon easy peasy zijn! Producten die ik gebruik moeten goed en snel werken, niet te zwaar in de hand liggen en geen gezeur. Klik hier, klak daar en gaan met die banaan. Iets wat flex is. En laat deze Rowenta Air Force Flex 560 stofzuiger nou net precies zo heten én zo zijn! Potverdrie, pies pesas. Een heel fijn en licht ding, lekker makkelijk in gebruik en met één druk op de knop 'flex' te maken zodat je zonder enorm te bukken of op de knietjes te gaan overal bij kan. Want leuk en aardig, maar in mijn zwangere staat van dienst doe ik dat niet. Goed excuus, want dat doe ik sowieso niet, ha! En ook nog eens niet belachelijk duur, zoals bij sommige andere exemplaren van vergelijkbare aard. En €100,- cashback tot en met januari, scheelt ook weer. Fijn ding, aanrader!

Hmm..

Ik pas. Ik ben lui en van het gemak; het moet gewoon easy peasy zijn! Producten die ik gebruik moeten goed en snel werken, niet te zwaar in de hand liggen en geen gezeur. Klik hier, klak daar en gaan met die banaan. Iets wat flex is. [..] Een heel fijn en licht ding, lekker makkelijk in gebruik en met één druk op de knop 'flex' te maken zodat je zonder enorm te bukken of op de knietjes te gaan overal bij kan.

Is dit niet gewoon exact dezelfde tekst die ze voor haar bendy vibrator review heeft gebruikt?

Pluspunt: Ook een cashback actie!
Minpunten: “Potverdrie, pies pesas”. Wat?

Tags

#rowentaflex #flex #airforceflex #rowentastofzuigen #airforceflex560 #rowentaairforceflex #rowentaairforceflex560 #flexibelesteelstofzuiger #rowentaflexibelesteelstofzuiger #cashback #schoonmaken #nesteldrang #zwanger #zwangervandederde #babykamer #babykamermeisje #babykamerinspiratie #stokkebedje #stokkesleepi #elisejoannecollab #panterprint #cheetah #cheetahprint #cheetahwallpaper #karwei #girlsroom #babyroom #babyroominspo #babybump #pregnancyoutfit

Jezus crisis!.. Weet ze zelf de naam/type van het ding niet meer goed? of gaat ze bewust voor een soort clusterbom van mogelijke namen..

Op een gegeven moment ben je ook gewoon kwijt wat je allemaal gespont hebt, en wat je aan het promoten bent. Dus gooi je #karwei en #stokke er ook gelijk maar bij.

In ieder geval staat ergens tussen deze tagbrij nog “#elisejoannecollab” vermeld. Wat zal betekenen dat het een samenwerking is. En we gaan er dan ook maar vanuit dat het een betaalde is, want niemand gaat voor z’n plezier zo fucking veel tags typen.

“#zwangervandederde” is overigens mijn persoonlijke favoriet van alle bovenstaande. Very niche! Maar geen idee waarom je je ongeboren kind zou willen mentionen in een stofzuiger reclame.

Overig

Elise is wel van de raunchy koosnaampjes voor familieleden, en ik vraag me af of ze die ook heeft voor de Rowenta. Alvast wat suggesties: “Meneer pijpmans”, “suckysucky” of gewoon “de zuigslet”. Hi-laa-risch…

Uitslag?

Best veel de laatste tijd, maar dat komt voornamelijk door mijn mondkapje.
Verder nog de uitslag van deze influencer battle-royale:

Kelly: ⭐⭐⭐⭐⭐ (winactie + goed filmpje + geen kids = #Hierwordikblijvan)
Kim: ⭐⭐⭐⭐ (korte informerende tekst + cashback)
EJ: ⭐⭐⭐ (de foto en de tekst konden over veel te veel andere dingen gaan)

Alles bij elkaar niet slecht. Geen van hen is de post begonnen met een relatable lulverhaal wat als een bruggetje naar de product aanprijzing fungeert.

Bonus

Verder heb ik als enige in de wereld doorgeklikt op de #RowentaFlex tag kwam ik het volgende tegen:

Creatief gebruik van je katten-kasteel als product showcase. Bovendien heel knap om je katten buiten beeld te kunnen houden als je een foto wil maken waar ze niet op mogen staan.

Tip: Als je 5 jaar samen bent, geef je vriendin dan geen stofzuiger kado. #backseatzoned

Iemand die het niet helemaal snapt.
Je moet je KIND onherkenbaar in beeld maken, niet jezelf.

Nee. Nee. Nee.